CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Jumaat, 6 Mac 2009

ampun.... FARA

Alamak dah nak berlapuk tag dari Fara ni... sorry ampun bebanyak Fara atas keterlupaan akak ni.
Iisshhh rajin betul budak fara ni beri dan jawab tag dari kekawan dia memang mesra alami dik fara kita ni...

Kalau kekawan senang gi lah lawat laman dik fara kita ni kat sini iye... comel orangnya.
Lagi satu pasal dik fara ni dia punya hubby rajin bebeno ke dapur. Jiran-jiran dia pun dapat merasa air tangan hubby dia... kalah kita orang pempuan.

Tapi yang paling bertuah si faralah tak payah berebut bersingsing lengan nak memasak... haii bertuah betul.

Nilah tag nyer yang sering buat saya allergic... huhuhu

5 THING FOUND IN MY BAG

bag... handbag kot.. nilah yang ado dalam bag ajaib akak ada banyak lagi sebab ko suruh kasi 5 akak pun bagi 5 jer ler.

~ bag duit
belum tentu ada duit nyer pun.

~ handset

kalau tertinggal nanti kena marah dengan kanda.

~ sapu tangan

maklumlah bebudak ni kalau masuk keta jer terus haus pelik betul macam kat umah takde air.

~ lampin pakai buang pun ada

hihihi mane ler tau emejensi bukan boleh di tahan-tahan. Ahhh... jangan salah paham lak lampin tu bukan tuk mak orang ni... untuk anak akak ler... jahat tau sapa yang salah sangka tu hihihi.

~ gincu

senang nak menenyeh bila lepas makan ker apa hihihi.

5 FAVOURITE THING IN MY ROOM

Oooo... nak tau gak apa yang ada dalam bilik rasia akak... isshhh ko memang fara... yang rasia-rasia semua ko nak tau... nak babab ni.

~ haiii set tido ler (katil pengantin tinggi nilai nyer tau dah tahap entik tapi masih kukuh... jangan ketawa)
kalau tidak kena tido kat lantai mau bengkok tulang belakang.

~ gambo pengantin

hehehe geli hati bila tengok gambar pengantin... kasi semangat malam pertama.

~ telekung dan sejadah

paling berharga.

~ selimut busuk

kalau takder mau ngigau malam meracau cari selimut hahaha.

~ handset

kena letak tepi telinga kalau tidak satu rumah terbabas.

5 THING I'VE AIWAYS WANTED TO DO

~ J robic
lama betul tak join kekawan kali terakhir join pertandingan kat kluang.

~ nak belajar menjahit

nak buatkan baju melayu untuk kanda dia teringin sesangat pakai baju melayu jahitan tangan isterinya yang rajin menjahit ni hihihi melampau betul.

~ belajar buat cup cake macam fara

berangan nak buat bisnes ahak..

~ berjoging pepagi

pun lama tak buat asik sibuk dengan anak jer.

~ tanam pokok bunga

buat taman balik yang dulu macam mati segan hidup tak mau jer.

5 THING I'M CURRENTLY INTO

~ blogging
kalau tak buat mau gatal-gatal jari jemari.

~ driver anak-anak

kecik-kecik dan jadi bos.

~ pakar motivasi

hihihi anak-anak ni kena juga kasi motivasi biar minda dia seimbang... kekadang kanda pun kena sekali bukan apa kalau dia down kenalah kita kasi semangat.

~ masak-masak kemas-kemas

apa lagi keje suri rumah macam akak ni.

~ ngobrol

tau tak apa tu..?? kalau nak tau cari sendiri... hihihi


Aduhhhh... seksa betul nak selesaikan tag fara ni macam jawab ketas pekse jer harap puas ati ler.











14 Luah rasa:

nurdaniella berkata...

salam naz, hehe.. pas ni masuk blog akak pulak yer.. ada award untuk naz.. hehe..

Fara berkata...

:) tima kasih kak...jgn puji lebih2 nnt kembang kempis idung ku ini, hihihi

naz ilyn berkata...

nuedaniella...
w'salam kak... beres nanti iyn masuk iye.

naz ilyn berkata...

fara...
hehehe jangan kembang banyak-banyak nanti tak kenal pulak hubby tu...:D

SRISUFI berkata...

ruang bilik tido paling mahal tu kak.

salam jumaat akak

ku tak sempurna berkata...

mak aiiihh...

dlm bag ada lampin pakai buang tu :P
(utk kanak2 ke utk org tua)

hikkkssss

kuIna Jentayutiara berkata...

hahaha.. sy pun tak berapa perasan apa ada dlm beg nie.. segala mak nenek ada...

SRI INTAN RH berkata...

anak akak pun mcm tu, asal akak tekan pedal minyak je, terus haus ...mengada tul...

naz ilyn berkata...

-SRISUFI-
apa ada dalam bilik rahsia tak boleh bagi tau sapa-sapa tapi fara punya pasal kasi tau yang ado jer lah.

naz ilyn berkata...

kts...
ko memang tak senonoh tau hihihi... untuk anak akak ler takkan tuk kanda kat sebelah pulak.

p/s: tetiba pulak kanda aku yang kena... ampun bang.

naz ilyn berkata...

kulna Jentayutiara...
jin toncit ada tak... hihihi

naz ilyn berkata...

SRI INTAN RH...
kak sri bebudak ni memang mengada saje jer tekak dia haus... sy belikan air putuh jer biar hilang haus.

iNsaN BiaSa berkata...

waaaahhh...gmbr kahwin semangat utk mlm pertama ey..hikhikhik

naz ilyn berkata...

insan biasa...
hehehe... bagai terasa aura malam pertama bila tengok gambo pengantin masa nak tido.