CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Selasa, 12 Mei 2009

deretan award dari kak ain







Perhhh... meriah sungguh blog saya dengan deretan award dari Kak Ain. Sekali Kak Ain nak bagi award ambik tujuh gituu...
Dah lama gak Kak Ain kasi baru ni nak tunjuk... terima kasih Kak Ain. Lain kali kasi banyak-banyak lagi tau.


6 Luah rasa:

ain berkata...

sama sama naz. lain kali klu org kasi lagi kat akak, akak pass down lg kat naz ekh. nak create award sendiri x tau la pulak.hihi

SRISUFI berkata...

Salam kakak..

alhamdulillah...inilah tanda persahabatan...kenal di maya juga berukhuwah kan kakak...yang pasti kakak semua memang BEST.

=)

en_me berkata...

perghhh.. manyak award tewww..

zureen @ mama berkata...

Firstime tgk awards sebanyak ni..
Tahniah...

Shais berkata...

seronoknya tengok deretan award..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Hye kak..
sihat?

banyaknyer hadiah kak..
dah penuh dah 'lemari' tu ngn award..
mengalahkan Nicole..
hehe..