CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Ahad, 10 Januari 2010

rehat jap....

19 Luah rasa:

Tie berkata...

Errk !

Kalau ya pun carilah tempat yang selesa.. tu kang ada pulak yang kena pijak, hehe..

julietchun berkata...

badan saya ni pon rasa sengal2 tapi tak buleh nak rehat.

~0~ berkata...

ok...

zue berkata...

ni tido x beralas tilam mau sakit badan.

Mak Su berkata...

sejuk jer, best

hisham berkata...

salam...rehat ktner ni ??

izan berkata...

ilyn,

ni pun da lenguh2 tulang gak... mmm jgn lama2 yer... meh lar jenjalan kejap2

ima berkata...

rehat jep je tau...nanti bersawang pulak umah ni...hihi

um. masyitah berkata...

salam..hu hu jangan lama2 erk

FairyLilly berkata...

rehat kat mana lak ni..

hajarus berkata...

lamernyer berehat...

noorlara berkata...

kalau hati senang, bertilam aspal, berbantal lengan, mimpinye tetap indah!

hans berkata...

rehat asal?
penat?

hans berkata...

maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

faridmw berkata...

salam...
best betul klu berehat mcm tu.. mesti nyenyak la... hehehe

Zyma Da` Catwoman berkata...

Jom kita rehat.......sambil menonton kartun Spongebob.

Hihihihihi.....

:)

Ku Tak Sempurna berkata...

lamanya berehat ;D

Mak Su berkata...

lepak2 atas simen mmg besh... :)

take care, have a nice day :)

Cikgu Ma berkata...

salam kak Naz
apa khabar?lama dah ummu ternanti entry terbaru akak...