CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Khamis, 9 April 2009

rileks laa dulu.... layan tag fara

Terima tag dari diva tag ni dah lama dah... diva tag...?? siapa lagi kalau bukan cikFara tu... saje jer nak panggil dia diva tag sebab dia memang rajin beno jawab tag lepas tu bagi tag... jangan marah yer fara... hihihi.

* Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Ini soalah dah macam wartawanlah pulak... LU
RAH RASA... nape ekkk bagi nama tu... saje jer kot nak kasi gempak... orang ni kalau sebut lurah jer... terus mereng... hihihi sekali masuk cite makcik-makcik hahaha... baru padan muka.

* Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakan seperti itu?

lynnzinda.blogspot.com... tak taulah macam mane nama tu dah jadi macam tu... dah terpusing belit-belit dari nama akak... tup-tup jadi macam tu... entam jerlah janji akak boleh buat blog.

*Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

Ikut suka akak lah dik... kalau hari tu mood nak jadi pakar motivasi berbakul motivasi akak beri... kalau datang angin nak membebel akak membebel pasal anak-anak... ngumpat dilarang sama sekali... kalau nak luah benda yang tak puas hati akak tulis ikut rasa hati dah takde basa basi lagi... kau aku akak bantai... ( biarlah benda yang berfaedah... dan menghibur hati... kisah tepi kain orang jangan cerita kekadang terbabas gak mulut ku ini... ampunnn... )

* Pernah terasa nak hapuskan blog anda? sebabnya?

Belum terasa mereng lagi otak akak ni melayan blog dan karenah isi kandungannya... kalau jari akak ni dah tak larat nak menekan-nekan butang-butang yang ada ni baru boleh pikir kot...

* Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

Blog si fara tu... isyhhh dah bertambah cantik blog dia sekarang ni dah tukar cat baru... nama pun dah tukar daaa... ~DARI MATA KE HATI~
Jangan marah yer fara... pagi-pagi ni akak buat tag ni belum sarapan lagi dah berkeroncong perut ni sebab tu macam tak berapa waras jer... tapi fara memang best.





32 Luah rasa:

arryani berkata...

Hahahah

Saya ada satu lagi hutang tag dari Nurdaniella. Dah lama hutang . Harap dia halalkan jek..heheh

Si fara ni memang suka bagi org tag eh...?

naz ilyn berkata...

salam...
pagi-pagi nak buat ketupat ker...??? takper pekena dulu air teh tarik yang saya buat... biyo nyaman tekak tu... hehehe jangan marah senda pagi...

Tie berkata...

Oo....kak tie ada kena tag macam ni...tapi belum buat lagi...hu hu..

Ada ketupat ?? Nak gak !!

naz ilyn berkata...

tie...
buatlah buatlah... nak tau gak apa cite asal usul blog kak tie... hihihi nyebuk jer lyn ni kan... nak gi sarapan dululah... nak makan ketupat biar jangan banyak merapu...

sis_nita berkata...

wakakakaka! LURAH tu lerr yang mengkonpiuskan akak memula taw..

LotsOfLove-Pearls berkata...

akak2 aku ada di sini..
huhu..

LOL selalu nampak kak naz kat blog kak nurdaniella..
huhu..
now jadi friends dah.
besh!

naz ilyn berkata...

sis_nita...
ha ha ha... kita tengok sape yang kena....???

naz ilyn berkata...

LOL...
akak ada di mana-mana jer dik... kita kawan...

zureen @ mama berkata...

cantiklah wajah baru ni..sukeeee..

izan berkata...

ilyn...

haha... awatla suka entam saja la..

kita pun tak tahu camane kita buleh dapat idea tuk blog kita...

ima berkata...

wah begitu rupanya salasilah blog naz...dah kena tag barulah terjawab sudah...hehehe

zue berkata...

ooo tgh relax le layan blog naz.

ketupat dah masak ke...nak le tumpang sekaki.

noorlara berkata...

az,
blog memang dah jadi tempat ngadu dan dunia baru yg menghiburkan

Mak Su berkata...

aiyookk. dapat gaks tag ni, tapi belum idea nak menjawab

Fara berkata...

Kak...tima kasih daun keladi. Pas ni pasti kena tag dgn Fara lagi. hahahaha.

naz ilyn berkata...

zureen...
puas godeh-godeh jadilah macam tu... bukanlah cantik sangat tapi bolehlah kalau dibandingkan dengan yang lama tu...

naz ilyn berkata...

izan...
tulah pasal masa buat tu entam jer asal boleh buat blog... orang buat kita pun nak buat gak...

naz ilyn berkata...

ima...
akak memang teruja nak buat tag ni... sebab nak jelaskan nape akak pakai tajuk Lurah rasa...

sebenarnya ada sebab yang satu lagi...

naz ilyn berkata...

zue...
ha ha ha... teringin gak nak makan ketupat ker... ketupat akak tak berapa jadilah... lain kali iye...:D

naz ilyn berkata...

noorlara...
nilah tempat melepas geram, mengadu susah, senang sedih gembira... ada juga orang yang nak dengar dan beri sokongan... terima kasih kekawan.

naz ilyn berkata...

Mak Su...
lepas ni bolehlah buat Mak Su...

naz ilyn berkata...

Fara...
ko mmg fara takde keje lain asik nak mengetag akak jer... kasilah award ker kereta viva ker... hihihi

en_me berkata...

ghitewww..

naz ilyn berkata...

en_me...
macam ghitewww lah cite nyer en me... hihihi

ku tak sempurna berkata...

lurah dendam pun ok gak... PANAS...

hikhikhik...

sEr0ja berkata...

salam kak..
ape lagi sebab yg lg satu tu,,;)

walaupapepon...
ber bloging ni mmg besttt...
segala2 nya di kongsikan bersama...
sy epy...;)

reen berkata...

kak..bila nk jwb tag sy...kt blog 2 ad lg khas untuk akk tu..he

naz ilyn berkata...

kts...
panas sangat tak naklah... suam-suam kuku ok ler... hihihi

naz ilyn berkata...

seroja...
w'salam... yang satu lagi tu... macam hidup kita ni penuh onak duri ranjau berliku... susah senang kejayaan kegagalan... macam-macam ada dalam lurah... dan untuk keluar dari lurah kita perlukan ketabahan kesabaran berusaha untuk sampai ke puncak atau keluar dari lurah tersebut... begitulah kisahnya...

naz ilyn berkata...

reen...
reen... saje jerkan nak kenakan akak... jaga kamu...:D

™سريسوفي berkata...

Salam kakak, saya paling suka warna baru blog akak. Nampak klasik dan mahal tau.


=)

naz ilyn berkata...

w'salam sri... lama tak nampak sri... apa yang mahal tu sri... sama jer dengan blog kekawan lain... warna merah tu biar akak sentiasa bersemangat untuk meneruskan perjalanan hidup di dunia ini dan berblog juga.