CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Isnin, 26 Oktober 2009

make over

Made over kat negara orang puteh memang tak asing lagi. Mana-mana yang tak cantik ke yang gedebeh boleh ditegangkan, yang muka macam nenek kebayan pun boleh bertukar jadi ratu cantik macam gambo kat atas tu.Tapi lain pulak yang jadi kat shafiqa, cuba ler te ngok muka dia, dari macam ni bertukar macam ni..... lepas make over... mane tak haru jadinya, ni sapelah yang punya keje ni... cuba kita tengok sape yang kene... Mahu tak mengamuk shafiqa, rupanya ni keje ko yer lain yang orang suruh buat lain pulak yang jadi dah macam zombe kampung pisang dah otak otak otak. Abislah gincu aku kau dua orang kejekan ek.
Tengoklah tu ishhh...!!! budak ni dah takde keje lagi agaknya. Sebenarnya shafiqa sendiri yang buat muka dia macam tu pakai water colour. Saje jer nak dengki adik-adik ada-ada jer keje bukan-bukan budak ni.

20 Luah rasa:

ain berkata...

hehehe...cun gak tu!!!

ima berkata...

alamak!!!hampir terkejut tadi...klu tak tengok gambar yg mula2 tadi...sahlah ingatkan zombi kampung pisang tersesat...kihkihkih

Tie berkata...

Uwaaaa......

Betul tu kata Ima.. macam Zombi, eeee....

zureen @ mama berkata...

Macam cerita hantu jadinya..

Mengenai gincu itu..Adalah alasan itu beli gincu baru..he3

Zyma Saad berkata...

Huhuhuhu.....Puaka Niyang Rapik ke tu???
(Larikkkkkkkkk...........)
:)

fazemy berkata...

Menakutkan..tak sanggup nak tgk kat cermin klw muka sndiri camtu. haha

Mak Su berkata...

hoh!!?? lari!!!!!

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Kak,
Hahaha..

Menakutkan jugak...

Kalau malam2 jumpa mcm nie confirm aku berlari tak hengat dunia.

Hahaha..

Hiburan..

*terpaksa ibunya kena beli makeup baru..
huhu

ChuMeLL berkata...

hahaha..bocah2..macem2..kreatif namanya tu sis..

julietchun berkata...

kalo jumpa mlm hari mau pengsan kat situ gak,tak sempat nak larik dah,hahahaha.

zue berkata...

alamak boleh gantikan maya karin lah.

p/s: kak zue dah pindah rumah.

shi3la berkata...

kalo tengah-tengah malam haku jumper muker cenggini tak cukup tanah haku larikkkss...

pandai makeover muker sendirik..ader potensi nie..leh jadik makeup artis..huhu

yani_worldpeace berkata...

takotttt...klu bertembung malam2 mesti xble tido

e_ja berkata...

wahh..ni canggih punya make over ni..hehehe..ala2 melayan hallowen ni..hehehe..

ku tak sempurna berkata...

hihihi...
zombie kg pisang..

jgn kuar malam2 dgn muka camni.. ada gak yg pengsan nanti :P

Suzi berkata...

pandai juga dia buat...blh terkejut kalau terserempak ni...

kalau kat sini dah blh join party hellowen budak2 mat saleh kat sini hihihi

noorlara berkata...

itu kreatif namanya asalkan shafiqa tahu apa yg dibuatnya, perlu beri ransangan dan sokongan untuk projek lain hahaha

al berkata...

salam..


tq singgah anaklaut memberi komen..:))

naz ilyn berkata...

ain... boleh lerr!!

ima... hihihi saya pun terkejut!!!

tie... boleh berlakon jadi hantu ni.

zureen... alasan nak kena cubit pun ada gak...hihihi

zyma... anak yang kecil terus nangis bila tengok... tp lepas tu ketawalah.

emy... dia suka nak dengki adik-adik.

Mak Su... jomm cabuttt!!!

LOL... nasib baik dia pakai water color kalau pakai makeup ibu dia dah jadi lain citenya dah bukan cite kelakar lagi.

chumell... akak mula-mula tengok pun rasa macam ada seni jer... pandai pulak budak ni conteng muka dia macam hantu...

naz ilyn berkata...

juliet... hehehe

zue... nanti sy datang rumah kak zue yer.

shiela... budak sorang ni mmg kretif sikit ada-ada jer benda dia nak oter nak buat.

yani... kalau tetiba jer mucul dari tempat gelap mmg tak tahulahhh!!!

eja... macam hantu kat tv jerkan...

kts... kalau malam-malam kelaur nak dengki orang mmg nak kenalah tuuu..hihihi

suzi... hihihi tak tahulah macam mane dia buat.

noorlara... apa kabar kak lama tak dengar kabar. hahaha shafiqa ni sentiasa jer ada projek yang bukan-bukan apa lagi ada askar dua orang yang sentiasa ikut perintah. hihihi.

al... sesame untuk kamu juga..:)