CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Sabtu, 23 Mei 2009

malasssss...


Sejak dua menjak ni terasa malas betul nak update blog... tak tahu nak buat apa mood nak menulis pun takde... cuma pergi jenjalan rumah kekawan jer kalau tak pergi terasa rindu pulak nak tahu juga apa cite dia orang.

Komen sana komen sini... merayap sana merayap sini... sekali dia orang datang rumah tengok benda sama jer tak update lagi tapi takperlah saya kasi chan tak payah susah-susah nak komen... datang tengok bumbung rumah jadilah.

Boleh ker kalau tulis takat ciput macam ni... hihihi

38 Luah rasa:

LotsOfLove-Pearls berkata...

mmm..
thanks jenjalan rumah adik..
hehe..
type cenggini pun ok kak
no hal..

b happy kak.

seroja berkata...

sy pon dh jarang update kak...
mls pon ada..
xde idea pon ada...
hehe...

pasal derma darah tu kak...
rse nyer xboleh..
tp akk try la dulu..
sblm derma tu dorang cek dulu tekanan darah kita normal ke x...
belom cuba belum tahu....;)

Shais berkata...

ada masanya jadi malas....tak pe...rehat2 la dulu.

haruan tasek berkata...

melihat kucing tu ingat aku pada si comei serupa sangat ngan kucing awak. Comei dah hilang 1 tahun 1/2 lalu.

ima berkata...

naz...tulis cam gitu pun kira ok gak...asalkan dapat tengok dah terubat rindu dihati...hehehe

kuIna LadyInRed berkata...

ciput pun x pa asal hapdet
supaya lelabah x buat sarang..

sy jenjalan kat blog org cr idea wat en3

Sunshine in the morning berkata...

hehe..
kne tgu mood tu dtg la tu
huhu

p/s:akak..comey kucing tu

syareena berkata...

ikut kemampuan je hehe

ain berkata...

kdg2 bila angin malas dah dtg, serba serbi mmg malas.hihi

sis_nita berkata...

patot arr lama tak nampak blog nehh..
malas yerr..
hmmm.. xpe tu..
kang dah rajen, hupdate ehhh..

naz ilyn berkata...

LOL...
jejalan ni akak rajin nak buat posting tulah yang malas...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seroja...
hihihi... tulah pasal kkdg idea tu ada tp malas nak adaptasikan...

terima kasih atas maklumat itu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shais...
shais nape tak boleh masuk rumah shais ni... letih beri salam tuan rumah tak bukak pintu pun... takde kat rumah ker..?? tengah cat rumah atau berehat sebentar... moga ceria selalu.

naz ilyn berkata...

haruan tasek...
ciannye dia si comei hilang iye... tp sy tak pernah jumpa si comei kamu tu... kucing kat gambar tu pun bukan kucing sy... hihihi cuma tepek gambar jer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ima...
hihihi... malu pulak tulis ciput mcm tu... nampak sangat dah takde benda nak tulis... tp bukan apa tak mahu menghampakan tetamu yang datang...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kulna...
kalau dah sampai bersawang... nak kemaskan lagilah malas... betul tu jenjalan cari idea...

naz ilyn berkata...

ati...
si comei tu bukan kak punya pinjam jer...

kalau dah penyakit malas dah datang mmg takde ubatlah...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sya...
betullh tu... nama pun suka-suka jer berblog ni... tak payah nak pening-pening nak buat posting... cuma tak nak menghampakan kekawan yang datang.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ain...
tulah pasal... tp mood jenjalan tetap membara... boring pulak kalau tak jenjalan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sis_nita...
tak perlah hilang di mata sekejap tapi dekat di hati... sy masih ada kat rumah nak terjah rumah kekawan jer ni...

nurdaniella berkata...

salam naz.. hehe.. agaknya kita ni sama hormon kot.. akak pun rasa malas jer.. dah dekat 2 minggu macam ni.. huhu.. mungkinkah cuaca turut mempengaruhi kita berblogging??

~ujicham~ berkata...

bolehla.. org baca jugak. hehehe.

Mak Su berkata...

ouh.. dun worry, kita paham ;D

zue berkata...

lyn...asal ko bahagia sudahlah.
lalala

kayteeze berkata...

Kak tie pun malas. Internet slow macam ciput.. geram betul. Dah la fikiran berkecamuk, dek dugaan yang melanda... hu hu...sabor je laa..

Bunga Rampai berkata...

Malas macam kucing comel tu ke? :P

Sihat dan ceria hendaknya. Salam :)

izan berkata...

ilyn,

ciput pun ciput lah.......

ilyn pun kena berehat gak tu... jom kita picnic jom .....

ryann berkata...

ok le tu. sesekali

noorlara berkata...

memang kekadang agak malas dan takde idea nak tulis tapi jgn lupa bila sekali berblog dah jadik tgjawab kita updatekannya, ala org dtg umah bukan nak makan nak baca jek, tulisle apapun asalkan bertulis, kami tak kisah. semuanya membaca dan menghargai

naz ilyn berkata...

nurdaniella...
entah tak tahulah kak nak cakap apa tapi mood nak menulis seolah-olah kian kelam...

#######################################

ujicham...
alhamdulillah kalau masih ada yang sudi baca idea ciput ku ini...

####################################

mak Su...
sy mmg suka dengan mak Su yang memahami itu...

###################################

zue...
rasa bahagia tanpa blog...?? tak mungkin... cuma mahu rihatkan minda...

######################################

kak tie...
sy pun macam tu gak kak tie... komputer kat rumah slow yang melampau... kepala pun banyak yang nak dipikirkan.... serabutttt.

naz ilyn berkata...

Bunga Rampai...
w'salam... terima kasih BR... bertanyakan kabar.

#######################################

izan...
jommm zan letih betul kepala ni...

#######################################

ryann...
sesekali ku rasa teringin membisu seribu bahasa dalam kelam tak terlihat... apa pulak melalut ni entam saje ler...

###################################

noorlara...
betul tu kak... sy setuju tapi sy cuma mahu memberi sedikit ruang untuk diri sendiri... kekadang merasakan ada sesuatu yang terabai...

INTAN RH berkata...

Nazlyn, cepat2 la cari mood, blh hapdet blog ni.. :)

shi3la berkata...

kakkk hupdate la blogg..lamernyerr akakk malasss...

en_me berkata...

malas ghitewww.. samerlarr kiterr, ehehe

faridmw berkata...

salam.... rajin2kan diri... baru seronok.. dn baru tersenym..

atie berkata...

Salam kak, lama nya dia malas....hihi.samalah kak, kita pun kadang2 malas gak....

MAZEMIE MAZ berkata...

mmm... malas itu satu tugasan..!

Zul-Elle berkata...

Salam...,

Soalnya kenapa MALAS???
M - Mengantuk le sangat,
A - Angan-angan selalu,
L - Letihnyaaaa amat,
A - Angau kot...,
S - Semua di atas!

Ha ha ha.....

teddi berkata...

hahaha saya dah 3bulan tau xupdate...
emm bukan busy tapi malas...
jadi kita serupa..

syima berkata...

url sudah bertukar

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kak o Kak...

p maner..?

ok tak..?

sihat?

Mak Su berkata...

maksu pun ada gaks penyakit malas tu. huhuhuh

shi3la berkata...

salam kak..lamernyer kak ilang..maner pegi..akak sihat..?everything ocay ker...??

update lahh blog kak biarpon hanya satu perkatan

naz ilyn berkata...

INTAN RH

iyelah... iyelah nak updatelah ni sabar ye.. lama tak jumpa.

`````````````````````````````````````
Shiela
cayang shiela sabar iye dik...

en_me
hehehe... mood yang hilang entah ke mana... tengah cari moodlah ni.

faridmw
w`salam... tak tahulah nak cakap apa... tapi tetiba jer hilang rasa nak memblog.

atie
w`salam... diam bukan bererti tak suka suka cuma kalau tiada apa yang nak dibicara diam adalah yang terbaik.

MAZEMIE MAZ
tugasan untuk tidak berkata apa-apa...

naz ilyn berkata...

Zul Elle
M.A.L.A.S. ha ha ha... agaknye kot

teddi
lama gak akak tak dengar cite kamu ... sibuk kot.

syima
nanti akak jengah kamu...

LOL
bawak bertenang dik oiii... semua ok-ok jer... sampai masa nanti akak keluar lar...

Mak Su
Hii Mak Su... nilah satu-satunya penyakit yang boleh dibuat-buat hehehe.

shiela
cian dia... janganlah risau sangat akak ok... terima kasih moga kamu ok-ok juga.