CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Selasa, 29 Disember 2009

buah tangan dari Australia...

Cik Fairy Lilly

Nampak tak gambar si cantik manis kat atas tu...tu bukan adik saya atau jauh sekali bakal menantu saya...hehehe jangan marah Fairy....sebenarnya si cantik manis kat atas tu ler Cik Fairy Lilly.

Tengah belajar kat Australia...kalau masuk blog Fairy Lilly dia memang cakap bahasa nogori...seronok baca.



Tetiba jerkan aritu tengah sidai kain kat depan abang posmen datang....sambil senyum meleret tulis nama ngan no i/c lepas tu dapat satu bungkusan seperti kat atas tu...yehhhhh!!!!! seronoknya.

Sebenarnya tak menang pun kontest yang Fairy buat tapi dengan suka rela tanpa sebarang paksaan dia kasi juga buah tangan dari Australia....terima kasih....terima kasih....terima kasih ada lagi sebakul terima kasih akak poskan...hihihi.


Yang ni...cenderahati yang cute dari Fairy Lilly made in Australia

Dah ler tak menang kontest...suruh pilih lak hadiah mana yang berkenan...nampaknya tu pilihan yang anak-anak kat rumah pilih.



Tu dah tepek pun kat peti sejuk...bertambah koleksi....sebenarnya dah banyak dah tepek tapi lebih banyak yang dah berderai kena kejekan si kecik kat rumah tu.


P/S: Fairy Lilly terima kasih sekali lagi walau pun kita kenal tanpa bersua muka tanpa suara berbicara namun Fairy Lilly begitu baik sekali...terima kasih sekali lagi muahhh!!!















10 Luah rasa:

zureen @ mama berkata...

UnTung Kak Naz dpat bag ada gambar kanggaroo..

Seronok juga bila berblog ni..ramai kawan.

Tie berkata...

Uwaaa....... seronoknya dapat buah tangan!!

Memang bertuah bila berkawan dengan orang yang pemurah.. mencurah-curah rezeki datang. Moga-moga rezeki pemberi pun bertambah-tambah.. :)

Solehah berkata...

comelnya..org n hadiah2 tu sekali..

~0~ berkata...

cantik hadiah tue...best btol

julietchun berkata...

rezeki jgn ditolakkan.

zue berkata...

mmg bruntung ilyn dpt buah tgn dari negara kanggaro.

melalui bloggerlah hubungan menjadi akrab.

ima berkata...

wah...comel sungguh hadiah2 tu..bertuahnya badan dapat hadiah dari Australia.

Ms.Lilies berkata...

rezeki tu kak :)
seronokkan...

hisham berkata...

salam kak...hehe..jeles la dpt tu dari awek N9 tu..ok la kak...nk wish ni,,moga Allah permudahkn sgala urusan dunia dan akhirat...amin..HNY

izan berkata...

ilyn..

cute2 lar..... shantek.... semoga ceria2 selalu....