CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Jumaat, 20 Mac 2009

ENTRY LAMA..... SERASI BERSAMA

4 Luah rasa:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Teringat lagu ajai dan nurul..
dah tak serasi dah..

**cam LOL nampak ada pembaharuan kat blog neh ke aku yang baru perasan ker..
mm.. nampak ceria..
different..

naz ilyn berkata...

LOL...
alah dik cuma tepek gambo jer... tu jer yang mampu buat... jeles tau tengok blog kekewan yang canggih lagi cantik.

LotsOfLove-Pearls berkata...

kak..
kak leh search online template blog..
ader byk pilihan kak..

cuma LOL xder masa sangat..
huhu..

take time..

naz ilyn berkata...

LOL...
terima kasih kerana cuba membantu... akak mmg nak sangat tukar template tapi akak ni buta IT... takut kalau cuba-cuba nanti hilang semua... nak buat tulisan kat atas header pun sampai sekarang ni tak boleh-boleh... kat tempat akak tinggal ni takde pun orang yang buat blog...eemmm take time...:(